Rietdekkers & Riethandel

Kies voor een vakkundige legging van uw nieuwe dak

Gebr. Roosma Rietdekkers is specialist in het leggen van nieuwe rieten daken, zowel de traditionele daken als de schroefdaken. De bedrijfsleiding en de vakmensen zorgen voor een hoogstaande, kwalitatieve en esthetische afwerking van uw nieuwe rieten dak.

Constructie van kwaliteit

Tegenwoordig kunt u kiezen uit twee types constructie van rieten daken. Bij de eerste, de traditionele constructie van het rieten dak, kunt u zelf aan de binnenkant het riet nog zien en aanraken. Bij de tweede vorm, het schroefdak, is het riet bevestigd op planken. Deze versie is moderner, en heeft voordelen qua isolatie.

Een rieten dak zorgt voor isolatie en uitstraling. Laat het leggen door Roosma Rietdekkers;
Laat uw rieten dak kammen door Roosma Rietdekkers;

Hoge kwaliteit riet

Voor het dekken van daken mag uitsluitend riet van de hoogste kwaliteit worden gebruikt. Hoe goed het riet is, wordt deels bepaald door de behandeling, maar ook door de groeiplek en -omstandigheden. Wij zijn vaak aanwezig bij de oogst en selecteren en keuren het riet daarbij zelf. Vanuit onze langdurige ervaring garanderen wij u de beste kwaliteit. 

Onderhoud uw dak goed

Is uw mooie nieuwe dak gelegd, dan is het belangrijk deze regelmatig te onderhouden. Het dak dient bijvoorbeeld regelmatig met mos- en algenbestrijdingsspray beneveld te worden. Bij Gebr. Roosma Rietdekkers kunt u een onderhoudscontract afsluiten, waardoor u verzekerd bent van goed onderhoud voor langere levensduur van uw rieten dak. 

 

Wat zijn de bouwkundige consequenties van een rieten dakbedekking? Roosma Rietdekkers vertelt het u.