Rietdekkers & Riethandel

U zoekt een rietdekkersbedrijf in Noord-Holland?

Een huis met een rieten dak heeft iets extra’s. Riet is niet alleen een hoogstandje van de natuur. Ook qua cultuur heeft het toegevoegde waarde: riet wordt al sinds mensenheugenis effectief ingezet ter bescherming van rijke, én arme mensen tegen allerlei weersinvloeden. Dit bepaalde ook in Noord-Holland lange tijd het beeld van het landschap. Gelukkig bestaan er nog veel prachtige panden die deze traditie in stand houden. Geen slechte keuze, want rieten daken isoleren goed, en zijn tegenwoordig net zo veilig als andere daken. Wel hebben ze wat meer onderhoud nodig. Zodoende, het beroep van de Rietdekker.

Gebr. Roosma Rietdekkers is u ook in Noord-Holland van dienst

Heeft u zelf een rieten dak in Noord-Holland, of overweegt u er 1 aan te leggen? Dat juichen wij van harte toe. Schakel ons in voor advies, of lees meer over het vak van de rietdekker.

Zelf een rieten dak laten aanleggen in Noord-Holland

Als u op uw eigen huis of pand een rieten dak wilt gaan aanleggen, is het natuurlijk zaak dat u zich goed informeert. Vraag eens ergens een offerte aan, en spreek erover met een expert. U kunt ons hiervoor altijd bereiken.

Laat uw rieten dak in Noord-Holland goed onderhouden

Onderhoud van uw rieten dak voorkomt schade en reduceert de kosten voor reparaties. Uw rieten dak gaat bovendien langer mee als u het mos regelmatig laat verwijderen. Gebr. Roosma Rietdekkers bieden onderhoudscontracten voor heel Noord-Holland.