Uw rietdekkersbedrijf in Friesland

Contact

Een rieten dak is stijlvol en isolerend. De aanleg van een rieten dak is een klus voor een specialistisch rietdekkersbedrijf. Bent u op zoek naar een goede rietdekker uit Friesland? Kies dan voor Rietdekkersbedrijf en Riethandel Gebr. Roosma B.V. In dit familiebedrijf, dat sinds 1924 bestaat, zit de kennis over rietdekken en riethandel in het bloed.

Riethandel in Friesland en omgeving

Niet alleen in het rietdekken is Rietdekkersbedrijf en Riethandel Gebr. Roosma B.V. een specialist. Ook de riethandel is een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Wij oogsten ons eigen riet op onder andere de Makkumerwaard en Mokkebank in Nederland en in Oostenrijk bij de Neusiedlersee. Zo weten we zeker dat het riet voor uw dak van de hoogste kwaliteit is.

 

Ons rietdekkersbedrijf is gevestigd in Makkum. Ons werkgebied beslaat een ruime kring om Makkum. Wij werken graag bij u in heel Friesland. Onder andere in Bolsward, Buitenpost, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Grou, Harlingen, Heerenveen, Joure, Kollum, Leeuwarden, Lemmer en Sneek kunt u ons bellen voor een rieten dak.

 

Wij werken ook op de Waddeneilanden Texel, Vlieland, Terschelling en Ameland en in Noord-Holland, in het gebied tussen Den Helder, Alkmaar en Enkhuizen. De ondergrens van ons werkgebied ligt op de lijn van Hoorn in Noord-Holland, Emmeloord in Flevoland en Steenwijk in Overijssel.

 

Neem contact op

Wilt u graag een offerte ontvangen of een afspraak maken? Aarzel niet en bel of mail ons. U kunt ook het contactformulier op de website invullen, dan nemen wij daarna contact met u op. Kies voor dé specialist in rieten daken, kies voor Rietdekkersbedrijf en Riethandel Gebr. Roosma B.V.

Bel Gebr. Roosma Rietdekkers

Benieuwd naar wat Gebr. Roosma Rietdekkers voor uw dak kan betekenen?

Neem contact op voor meer informatie