De werkwijze van Gebr. Roosma Rietdekkers uit Makkum

Contact

Met de jarenlange ervaring, die bij Gebr. Roosma Rietdekkers van vader op zoon is doorgegeven, verzekeren wij u altijd van een vakkundige werkwijze. Voor aanvang ontvangt u een gedetailleerde en vrijblijvende offerte. Wij leveren onze diensten door heel Nederland.

Nieuwbouw door Gebr. Roosma

Gebr. Roosma Rietdekkers geeft altijd eerst advies over de te kiezen bouwvorm. Bent u daar over uit, dan bouwt ons bouwteam het dak stabiel voor u op. Het dakdekkersteam legt vervolgens het riet duurzaam voor u aan.

Rietoogst door Gebr. Roosma

Een groot deel van ons riet oogsten wij zelf in Nederland en Oostenrijk. Hierbij keuren we de kwaliteit en sorteren we de geschikte delen van het riet. Daarnaast importeren wij riet uit verschillende delen van de wereld.

Renovatie door Gebr. Roosma

De renovatiewerkzaamheden van
Gebr. Roosma Rietdekkers bestaat uit het stoppen van riet, het kammen van het rieten dak en het verwijderen van mos. Zo gaat het dak weer wat jaren langer mee.

Onderhoud door Gebr. Roosma

Ter verlenging van de levensduur van rieten daken, biedt
Gebr. Roosma Rietdekkers onderhoudscontracten. U krijgt dan een jaarlijkse inspectie van uw dak. Wij pakken kleine gebreken direct aan, zodat beginnende problemen niet groter worden.

Bel Gebr. Roosma

Gebr. Roosma Rietdekkers maakt en onderhoudt rieten daken in heel Nederland

Neem contact met ons op