Rietdekkers & Riethandel

De werkwijze van Gebr. Roosma Rietdekkers

Met de jarenlange ervaring, die bij Roosma Rietdekkers van vader op zoon is doorgegeven, verzekeren wij u altijd van een vakkundige werkwijze. Voor aanvang ontvangt u een gedetailleerde en vrijblijvende offerte. Als klant betaalt u nooit meer dan wat op dit papier staat aangegeven. Wij leveren onze diensten door heel Nederland.

Nieuwbouw

De gebroeders Roosma geven altijd eerst advies over de te kiezen bouwvorm. Bent u daar over uit, dan bouwt ons bouwteam het dak stabiel voor u op. Het dakdekkersteam legt vervolgens het riet duurzaam voor u aan.

Rietoogst

Een groot deel van ons riet oogsten wij zelf in Nederland en Oostenrijk. Hierbij keuren we de kwaliteit, en sorteren we de geschikte delen van het riet. Daarnaast importeren wij riet uit verschillende delen van de wereld.

Renovatie

De renovatiewerk-zaamheden van
Gebr. Roosma Rietdekkers bestaat uit het stoppen van riet, het kammen van het rieten dak en het verwijderen van mos. Zo gaat het dak weer wat jaren langer mee.

Onderhoud

Ter verlenging van de levensduur van rieten daken, biedt
Gebr. Roosma Rietdekkers onderhoudscontracten. U krijgt dan een jaarlijkse inspectie van uw dak. Wij pakken kleine gebreken direct aan, zodat beginnende problemen niet groter worden.